Naujienų archyvas

INNOVATION DRIFT 2019

„Innovation Drift“ – tai ketvirtasis kas dvejus metus rengiamas ateities technologijų tendencijų forumas, siekiantis jungti geriausius protus, kurti ateitį, skatinti inovacijų vystymąsi Lietuvoje, suteikti galimybę diskutuoti apie tendencijas ir kurti jas kartu su įtakingiausiais inovacijų srities profesionalais iš viso pasaulio.

Forumas siekia didinti mūsų šalies, kaip inovacijų lyderės visoje Europoje, vaidmenį ir įvaizdį. Prestižinio ir didžiausio tarptautinio renginio „Innovation Drift“ organizatoriai kviečia įsilieti į ypač aktualų mokslo, verslo ir valstybinio sektoriaus bendradarbiavimą.

Vilniaus inovacijų forumo metu vyks tarptautinė konferencija, taip pat praktiniai seminarai, lietuviškų inovacijų paroda, verslo atstovų susitikimai. „Innovation Drift 2019“ programa apims tokias sesijas kaip: ateities Lietuva, naujosios technologijos, pramonė, kosmosas, sveikata ir gyvybės mokslai, karinės technologijos, duomenų apsauga ir kibernetinis saugumas ir pan. Forumas skirtas visiems inovatoriams, kūrėjams, ekspertams, inovacijų politikos formuotojams ir vykdytojams, siekiantiems tiek pristatyti inovacijas, tiek pasitelkti praktinį jų pritaikymą.

Daugiau informacijos ir nemokama registracija į renginį čia.