Naujienų archyvas

Parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2014“ klasterio nariai pristatys savo sukurtus inovatyvius produktus

Š.m. spalio 10-12 dienomis Žalgirio arenoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas) parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2014“ Sveikatingumo klasteris iVita pristatys du narių sukurtus inovatyvius lietuviškus produktus.
 
Sveikatingumo klasteris iVita siekia kurti tokius aukštos kokybės bei didelės pridėtinės vertės sveikatingumo produktus ir paslaugas, kurios didintų žmonių saugumą, jų veiklos efektyvumą, prisidėtų prie prevencijos, visuomenės edukacijos bei sveiko gyvenimo būdo įpročių ugdymo. Šiandien sveikatingumo klasterį iVita sudaro 11 stiprių ir kompetentingų organizacijų, o šioje parodoje norime Jums pristatyti du naujausius inovatyvius lietuviškus produktus, tai klasterio narių sukurtas darbo įrankis grupės veiklai stebėti - iPulsusTM Squad 7D ir klasterio nario UAB „Elinta“ sukurta elektrinė dviračio pavara „RUBBEE“, kuri jau sulaukė tarptautinio pripažinimo.
 
Trumpai apie iPulsusTM Squad 7D:
iPulsusTM Squad 7D – tai visiškai mobili asmenų, užsiimančiu fizinio aktyvumo veikla, stebėjimo realiu laiku įranga, telpanti į nedidelį lagaminą, kurį galite lengvai neštis su savimi.
Kodėl verta rinktis iPulsusTM Squad 7D?
Naujos galimybės. Kurkite naujas paslaugas. Didinkite savo darbo efektyvumą dirbdami su mini grupėmis. Daugiau patenkintų klientų, daugiau kokybiško darbo, daugiau pajamų ir pripažinimo.
Pridėtinė vertė. Tai praktiška inovacija, didinanti Jūsų, kaip specialisto, bei Jūsų darbovietės autoritetą klientų akyse.
Saugumas. Apsaugokite klientus nuo jiems netinkamo per didelio krūvio, save nuo galimo incidento.
Dėmesys klientui. Klientai, naudodami sistemą kartu su Jumis, aiškiai pajus išskirtinį Jūsų dėmesį, suvoks fizinio aktyvumo prasmę ir didins savo motyvaciją.
Objektyvumas ir efektyvumas. Tiek Jūs, tiek Jūsų klientas objektyviai žinos jam tenkantį krūvį. Nustokite spėlioti, pradėkite efektyviai valdyti.
Lankstumas. Galite dirbti su 7-iais, galite su 4-iais, galite ir su 1-u. Sistema lanksčiai prisitaiko prie Jūsų darbo specifikos ir aplinkybių.
Mobilumas. Sistema telpa į lagaminėlį, tad galite dirbti bet kur – tiek salėje, tiek parke.
Sistemos kalba – lietuvių, tad jokių kalbos barjerų. Sistemą iPulsusTM Squad 7D galima įsigyti iškart arba ją nuomoti.
Parodos metu užsisakiusiems ir perkantiems visą sistemą arba norintiems ją nuomotis* suteiksime 10 proc. nuolaidą.
*Nuolaida galioja 3 mėn. nuomai.
 
Trumpai apie „RUBBEE“:
„RUBBEE“– tai elektrinė dviračio pavara. Kaip minėta, UAB „ELINTA“ inžinierių sukurta ir įgyvendinta idėja ypač didelio susidomėjimo sulaukė 2013 m. vasarą, kuomet šis prietaisas buvo pristatytas minios finansavimo platformoje KICKSTARTER. Patogi ir paprasta sistema per kelias minutes įprastą dviratį paverčia elektriniu. „RUBBEE“ prie dviračio gali būti pritvirtinamas vos per 10 sekundžių. Portalas „Gizmag“ šį išradimą pavadino viena iš 10 svarbiausių 2013 metų dviračių inovacija. RUBBEE tvirtinasi po sėdyne , o kitoje įrenginio pusėje esantis ratukas liečia užpakalinį dviračio ratą – taip perduodamas energiją. „RUBBEE“ pirmiausia skirta paspartinti ir palengvinti keliones dviračiu. Elektrinė pavara visiškai įkraunama per 2 val., tuomet jos pagalba galima neminant įveikti daugiau nei 25 km. Pasiekiant 25 km/h greitį.
 
Ateikite ir parodos metu išbandykite šiuos du puikius inovatyvius lietuviškus produktus!