Naujienų archyvas

Prie iVita prisijungė 3 nauji nariai

2020 m. liepos 7 d. prie iVita klasterio bendrų veiklų vykdymui prisijungė 3 nauji nariai

  1. UAB “Active Training”:

Active Training mokykla sėkmingai vykdo asmeninių trenerių mokymus pagal aukščiausius europinius (EREPS) ir pasaulinius (ACE) standartus, organizuoja įvairius mokymus, seminarus ir konferencijas.

Daugiau informacijos: https://www.activetraining.eu/

  1. UAB “Fitodenta”:

Neseniai įsikūrusi įmonė - stratuolis, kuri veikia biotechnologijų srityje, dirba su natūralios kilmės biologinėmis medžiagomis, kurios plačiai naudojamos asmens higienoje, maiste, taip pat ir sveikatos priežiūroje. Įmonė po metų planuoja pristatyti odontologinio po-operacinio gydymo sistemos prototipą, siekiant produktų komercializavimo. 

  1. UAB “VibraMedica”:

Kaune įsikūrusi sveikatinimo klinika „VibraMedica“. Klinikos filosofija - žiūrėti į žmogų kaip į visumą atrandant ligų bei negalavimų priežastis ir naudojant unikalias, mokslu pagrįstas technologijas, pašalinti susirgimų pasekmes. Panaudojant medicininius įrenginius bei technologijas, gydymo procesą klinika apjungia į vieną bendrą - diagnozavimo, sveikatinimo, treniravimosi, edukacinini procesą. Naudojama sveikatinimo technologijų visuma padeda grąžinti naturalų organizmo bei jo sistemų balansą, sumažinti arba visiškai pašalinti skausmą, nuraminti emocines įtampas, suteikti ramybės, jėgų, energijos bei pasitikėjimo savimi būseną.

Daugiau informacijos: https://www.vibramedica.lt/

 

Sveikiname naujus narius ir linkime sėkmingo bendradarbiavimo kartu!