Naujienų archyvas

Lietuvos gyvybės mokslų industrijos pasiekimų stendas

Jei turėsite galimybę, kviečiame aplankyti Lietuvos gyvybės mokslų industrijos pasiekimų stendą, tarp kurių pristatoma yra ir UAB "De Futuro" sukurta "iPulsus Squad X" sistema! Jame interaktyviai pristatomos 7 sveikatos technologijų ir biotechnologijų krypties inovacijos. Už kai kuriuos sprendimus jau gauti nacionaliniai ir tarptautiniai apdovanojimai!

iPulsus Squad X pirmiausia yra kvalifikuotas darbo įrankis, skirtas grupių, užsiimančių fizinio aktyvumo veikla, stebėjimui ir valdymui. Ji gali būti naudojama tiek sporto klubo salėje, tiek užsiėmimų metu parke. Sistema sukurta pasitelkus KTU bei LSU mokslininkus, aukščiausio lygio inžinierius, „išmaniosios“ tekstilės specialistus. Sistema leidžia objektyviai vertinti grupės narių atsaką į trenerio diktuojamą ritmą ir krūvį. Nebereikia spėlioti, ar jiems per sunku ar per lengva – su sistema iPulsus Squad X tai matoma specialioje trenerio panelėje. Kartu išnyksta riba tarp pradinukų ir pažengusiųjų, nes jų pastangas galima objektyviai pasverti bei valdyti kiekvieno grupės nario krūvį atskirai ir garantuoti maksimalų rezultatą per trumpiausią laiką.

Naudojantis sistema klientai apsaugojami nuo pervargimo, jiems suteikiama papildoma motyvacija ir pasitenkinimas geresniais rezultatais.

Naudotis sistema iPulsus Squad X  itin paprasta tiek vedančiam užsiėmimus, tiek ir patiems grupės dalyviams. Vis keli paspaudimai, ir duomenys realiu laiku jau ekrane.

Data: 2021 m. gegužės 3 d. - birželio 3 d.

Vieta: Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka (Gedimino pr. 51, Vilnius)
 
Darbo laikas: I–V 8.00–21.00 val., VI–VII 10.00–18.00 val.