Naujienų archyvas

Sveikatingumo renginys "Pajudam"

Sveikatingumo renginys "Pajudam"
 
2014 m. gegužės 10 d. viešame sveikatingumo renginyje „PAJUDAM“ buvo pristatytas sveikatingumo klasteris iVita. Šį renginį organizavo Kauno visuomenės sveikatos biuras. Renginio paskaitos vyko Žalgirio arenos patalpose (Karaliaus Mindaugo prospektas 50, Kaunas), o įvairios sportinės veiklos (treniruotės, lauko tinklinis, šiaurietiško ėjimo žygis ir kt.) buvo organizuojamos šalia arenos lauke Nemuno saloje.
Siekdami priminti, jog gegužės 10-ąja yra minima Pasaulinė judėjimo sveikatos labui diena ir norėdami paskatinti visus daugiau judėti, Kauno miesto savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras kvietė visus Kauno miesto gyventojus ir jo svečius sudalyvauti renginyje „PAJUDAM“.
Klasteris iVita prisidėjo prie gražios renginio idėjos ir savo stende renginio metu pristatė savo veiklą (stende prisistatė UAB „De Futuro“, UAB „Baltec CNC Technologies“ ir Lietuvos sporto universitetas). Renginio metu klasteris siekė prisidėti prie žmonių sveikatos saugumo, jų veiklos efektyvumo, visuomenės edukacijos bei sveiko gyvenimo būdo įpročių ugdymo.